Hjælp til køb, salg eller leje af lokaler

Få professionel hjælp i jagten på erhvervslokaler (foto nyboligerhverv.dk)

Få professionel hjælp i jagten på erhvervslokaler (foto nyboligerhverv.dk)

Står du som virksomhed eller firma og skal sælge, leje eller købe en ny erhvervsbolig eller erhvervslokaler, så kan du får hjælp til at overskue boligmarkedet og finde lige nøjagtigt det, du leder efter. En erhvervsmægler kender boligmarkedet, og er specialiseret i erhvervsbolig.

Når du skal sælge, vil du naturligvis gerne have det maksimale ud af dit salg. Det kan dog være svært selv at vurdere, hvad din erhvervsbolig er værd. En for høj pris kan sinke salget unødvendigt meget, hvilket kan være en kedelig udfordring, når du hellere vil bruge tid på din virksomhed. Her kan en erhvervsmægler lynhurtigt gå ind i salget og vurdere erhvervsboligens værdi samt finde de potentielle købere.

Erhvervsmægleres stærkeste kompetence er nemlig at finde de perfekte matches. Så lige så gode, de er til at finde en køber til din erhvervsbolig, så kan du også nemt finde nogle gode bud på en erhvervsbolig, der kunne være noget for dig. De kigger på dine ønsker og kommer med de bud, de tror, du kunne være interesseret i.

Leje i stedet for at eje

Måske er du nystartet eller måske skal du hurtigt udvide din virksomhed eller firma. Så kan det være praktisk at leje i stedet for købe. Ved at leje lokaler mindsker du nemlig ansvaret i forhold til at eje noget. Du kan leje lokaler, så længe du vil.

Om du skal købe, sælge eller leje, så kan du hente hjælp hos erhvervsmæglerne fra Nybolig Erhverv. Du finder dem på hjemmesiden www.nyboligerhverv.dk.

2 thoughts on “Hjælp til køb, salg eller leje af lokaler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *