Find de bedste erhvervs ejendomme til salg

I bør ikke nøjes, når det kommer til kontorlokaler (foto nyboligerhverv.dk)

I bør ikke nøjes, når det kommer til kontorlokaler (foto nyboligerhverv.dk)

Er du nystartet virksomhed eller er du stor og etableret virksomhed? Ligegyldig hvad, så er det nogenlunde de samme ting, du skal have hjælpe til, når du skal finde en ny erhvervs ejendom. Der er ofte mange ejendomme til salg, men det kan være svært at finde rundt i markedet og finde lige den, der passer til dig og dine behov. Her der kan det være en god idé, at få hjælp fra en ejendomsmægler. Inden du gør det, kan du dog tage stilling til en række punkter, som dette indlæg fortæller om i næste afsnit.

 

Få hjælp fra eksperter

Når du som virksomhed skal finde rundt i markedet af ejendomme, der er til salg, så er det en god idé at gøre sig et par tanker om, hvad man vil have. Først og fremmest skal du overveje location. Hvad er vigtigt for at din virksomhed kan fungere? Er du en virksomhed med en stor kundekontakt, hvor mange kommer og går i huset, så skal du sørge for en adresse, der er til at komme frem til. Det skal altså være et sted, hvor folk relativt nemt kan komme til. Du skal oftest også tænke på dine medarbejdere, der skal kunne komme til arbejdet med enten offentlig transport eller have mulighed for at stille deres bil på arbejdspladsen.

 

Kom i gang med at lede blandt de mange ejendomme til salg

Dernæst skal du finde ud af hvilke krav, du har til ejendommen. Skal der være plads til lager, køkken, mødelokaler, eventlokaler, mange kontorer eller åbne kontorer? Det og meget, meget mere skal du overvej. Dernæst skal du lave et budget. Husk, at dit budget skal stemme overvens med dine krav. Mange lægger et alt for lavt budget.

 

Få hjælp til at finde en ejendom med ejendomsmæglerne fra www.nyboligerhverv.dk.

 

Kig mere herinde:

Hvis du leder efter nye kontorlokaler

Få drømmerammerne for din butik med butikslokaler til leje

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *