Få gang i salget med smukke butikker til leje

Erhvervsmægler (foto: nyboligerhverv.dk)

Få hjælp fra en erhvervsmægler (foto: nyboligerhverv.dk)

Hvis du drømmer om at få gang i en butik, så drømmer du sikkert om en smuk butik med gode faciliteter og placering. Og de butikker findes faktisk! Det er bare med at kigge dig omkring. Mange dropper ideen om at gå i gang med en butik, fordi de er skræmt ved markedet og fordi de ikke ved, hvordan de skal finde et sted til butikken. Det er ærgerligt, for der er faktisk rigtigt mange gode muligheder for at leje en butik og komme i gang.

 

Frøene er sået, nu skal der høstes

Du står måske med produktet eller produkterne og har god succes i en webshop på internettet, men vil gerne udvide og lave en fysisk butik. Det kan også være, du allerede har en butik, men gerne vil flytte. De fleste storbyer står med flere muligheder for at leje en butik. Det er i det hele taget en god idé at leje sig ind, for så har du ikke besværet med eksempelvis el og varme til butikken, du kan i stedet fokusere på at være en god sælger med et godt produkt. Nogle afholder sig fra at leje, fordi de tænker, at så kan de ikke bestemme præcis, hvordan de vil have butikken. Det er ikke helt rigtigt, for du har faktisk mange muligheder for at lave lige den butik du gerne vil have uden at eje.

 

Lav din drømme butik i en butik til leje

Det er ikke nødvendig at eje, for at få det det du vil have. Der er rigtig mange muligheder ved at leje. Hvis du eksempelvis gerne vil starte en kagebutik i gammel stil, så behøver du ikke bygge en hel butik om. Du kan nemt skabe den atmosfære, du gerne vil i en lejet butik. Det kan du gøre ved at male og pudse en væg, så det ligner, den er bygget af mursten. Du kan sætte gamle bære-pæle ind i butikken og finde smukke antikke møbler, der kan give din butik et gammelt look. Et enkelt møbel kan eksempelvis ændre meget. I en sokkebutik kan du måske finde et stort gammelt apoteker-møbel, hvor du kan bruge alle skufferne til sokker og på den måde skabe den gamle stil

 

Hvis du omvendt gerne vil have et meget moderne look, så skal du ikke være bekymret for en ældre bygning. Du kan nemt gennem nye, strømlignede møbler skabe et moderne look. Du kan eksempelvis lægge et andet gulv oven på det gamle og beklæde væggene med spejle for at få rummet til at se større ud.

 

På www.nyboligerhverv.dk kan du finde butikker til leje.

 

Få mere inspiration:

Find butikker til leje og udlev entreprenør-drømmen

Vil du også gerne finde gode erhvervslejemål København?

One thought on “Få gang i salget med smukke butikker til leje

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *