Der hører overvejelser til før valget af lokale til leje

Kender i byen, men mangler stedet? (foto nyboligerhverv.dk)

Kender i byen, men mangler stedet? (foto nyboligerhverv.dk)

Et lokale til leje skal gerne passe til den enkelte virksomheds behov. Har man for eksempel som butik behov for et butikslokale med en god placering og en fin størrelse, er det måske nogle af særlige butikslokaler, man bør undersøge nærmere. Man kan få både rådgivning og konsultation af en ekspert på området, der kan være med til at fortælle en lidt om de forskellige muligheder. Man bør først og fremmest overveje som butik, hvad det er for et segment, man tiltrækker. Visse segmenter lader sig tiltrække af særlige områder. Placerer man sig i et område, hvor der ofte er mange fra segmentet, der befinder sig, vil man uden tvivl have et større vingefang, altså et udsyn, der vil tiltrække kunder.

Størrelsen

Men det er selvfølgelig ikke kun placeringen det handler om. Det handler ligeså meget om at være i lokaler, der kan rumme det butikken sælger. Sælger man små nipsgenstande, er det måske ikke pladsen, der er det største problem. Men sælger man større varer, der kræver lidt plads, kan det godt være, at man nogle gange som nyopstartet virksomhed bliver nødt til at gå på kompromis med placeringen. Ofte falder kvadratmeterprisen, jo længere man kommer ud i periferien af byerne. Det betyder, at det bliver billigere at leje sig ind som butik, hvis man søger lidt længere ud. Det kan være grund nok for mange nyere virksomheder at søge ud.

Vægtige hensyn

Der er altså særlige hensyn at tage, inden man som virksomhed lejer sig ind i et lokale til leje. Har man styr på de fundamentale strategier omkring, hvordan og hvorledes man har tænkt sig at markedsføre og sælge produkterne, vil man være i stand til at kunne få mere ud af både placering og pladsen, man har med at gøre.
Læs meget mere om lokale til leje her

 

Se desuden:

Butikslokaler til leje tilbyder bevidstheden et rum at være i

Til dig, der har entreprenør-drømme – find butikslokaler til leje

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *